TEPI JALAN LUMBA KUDA

.

.

.

.

Pagi Ahad dulu

Saya , Dak Jujie dan Dak GadisBunga ke sini

Tepi Jalan Lumba Kuda

Menghadap Menara Berkembar Petronas

Memancor sinar matahari pagi ke dua menara itu!

44

.

.

Dak Jujie kata

Kita ambik gambar dari sini

Nanti bila bangunan tu dah siap , dah tinggi ..

Tak nampak dah KLCC tu nanti!

Rasanya hotel ..

3

.

.

Biasalah.. Tengah best-best ambik gambar..

Sekuriti Gad Nepal dok preeet preeettt kat kami ..

Dari jauh dok preeeet preeeet..

Buat derk je lah..

Sampai dekat .. dia kata tak boleh parking kat atas ni..

Biasalaaahhh..

Kalau tak kena halau dengan sekuriti gad tak sah !!!  

4.

.

.

Saya nampak cermin cembung ni

Melompat saya gembira

Sebab cantik sangat ‘ Kuala Lumpur sky line ‘ dari cermin cembung itu!!!

5.

.

.

55

.

.

Mesti banyak gambar dia dalam kamera saya !

IMG_1403 (2).

.

.

Dan kali ni ada Dak GB juga…

2013-10-13 07.35.00

.

.

.

.