SENI JALANAN , TAPAK WARISAN DUNIA UNESCO PULAU PINANG

.

.

.

.

Seni jalanan yang bukan karya Ernest Zacharevic pula…

Tak tahu lukisan siapa …

Kami nampak ada beberapa orang mamat tengah sibuk pandang dinding pegang kamera..

Kami pun menyiasat…

Ni kat belah tepi bangunan..

IMG_9524.

.

.

Ni belah belakangnya..

Tajuknya

The Real Bruce Lee Would Never Do This !

IMG_9525.

.

.

.

Ada kucing kecik kat celah tu!

IMG_9527.

.

.

Ada orang tengah kacau kucing kecik tu…

IMG_9530.

.

.

.

IMG_9533.

.

.

Jalan lagi..

Jumpa ni pulak.

Taim ni

Kali ni dah penat yang amat

Nak masuk pagar ambik gambar pun rasa jauhh sangat pagar tu…

Huloq je lah kamera dari celah pagaq

IMG_9553.

.

.

.

Kucing-kucing bawak tanglung..

IMG_9551.

.

.

.

Ada kucing oren!!!!

Cantikk sangat!!

IMG_9574.

.

.

.

Saya suruh CPL kiss Kucing itu!

IMG_9585.

.

.

.

Dan korek hidung dia!!!

IMG_9587.

.

.

.

Jumpa Kucing 3D

IMG_9578.

.

.

.

Kucing-kucing ini adalah sebahagian daripada ‘ 101 Lost Kitten Project ‘ semasa Pesta George Town baru-baru ini..

IMG_9579.

.

.

.

IMG_9580.

.

.

.

IMG_9581.

.

.

IMG_9583.

.

.

.

IMG_9592.

.

.

.

IMG_9597.

.

.

.

IMG_9600.

.

.

IMG_9601.

.

.

.

IMG_9610.

.

.

IMG_9614.

.

.

Hambik.. !!!

Puas jalan satu George Town!!

.

.

.

.