I-CITY : TENGAHARI BUTA : SNOW WORLD

.

.

.

.

Selepas ke Trick Art Museum

Kami ke tengah panas terik di I-City

Langit sangat biru

Panas berdenting

Ramai orang ke Water Theme Park di situ

Yang menjadi tarikan di sini ialah pusaran Vortex

Ada berani …?

[ Gambar tiada tapi ]

.

.

IMG_3534.

.

.

Ferris Wheel yang sangat besar

Ada berani naik tengahari buta macam ni??

IMG_3537.

.

.

IMG_3540.

.

Ada mau makan di Old Town ?

Dengar-dengar kepunyaan NgohNgehNgok ?

IMG_3541.

.

IMG_3546.

.

Seterusnya

Kami masuk ke Snow World

Mahaiii !!!

Bengkrap mak!!

Ada pakej keluarga .. 2 dewasa 2 kanak-kanak

Saya lupa lak berapa..

RM 120 kot ..

2013-05-12 15.45.03.

.

Ada Hantu Snow Mata Putih!

2013-05-12 15.45.21.

.

Ada slide

Boleh naik turun banyak-banyak kali kalau tahan sejuk!

2013-05-12 15.44.24.

.

BudakRock naik sekali je sebab tak tahan sejuk!!!

2013-05-12 15.44.35.

.

Dia sangat pelik kenapa ada tempat yang sangat sejuk dan banyak ‘snon’

.2013-05-12 15.41.30.

.

.

Semua saiz jaket tebal ada

Jaket pakai free

Siapa yang pakai selepar je .. boleh sewa boot

RM 10 sepasang

2013-05-12 15.49.28.

.

Sangat sejuk

Saya pun tak tahan lama-lama dalam tu

Rasa beku hujung hidung hujung telinga!!

2013-05-12 15.50.16.

.

.

.

2013-05-12 15.51.03.

.

Ada Hantu Snow satu lagi

2013-05-12 15.51.39

.

.

Oh ya..

3/5 je anak-anak saya ikut

Yang besar-besar sekarang agak malas nak ikut acara jenjalan hujung minggu saya

Teenagers!!!

2013-05-12 15.53.21.

.

Saya suka lukisan menatang-menatang ni!

Macam real !

Siap ada bayang-bayang lagi!!

2013-05-12 16.06.31.

.

Ada jugak yang ni …

Pun mahaiii !!

Sejujurnya ..

Tak yah lah masuk…

Biasa-biasa jer….

IMG_3412.

.

.

IMG_3413.

.

.

IMG_3414.

.

BudakLast yang suka dinosor kalau dinosor tu kat i-pad je

Kalau dinosor pesen yang besar-besar bunyi-bunyi ..

Melalak takut!!

Chihhhh …

2013-05-12 16.09.51

.

.

Sekian cerita I-City saya

Daaaa….

.

.

.

.