PHOTOGRAPHY : JOM MAIN AIR : TITIS-TITIS BERWARNA

.

.

.

.

Masih tak habis-habis lagi idea projek Jom Main Air saya ni!

Kali ni ..

Main titis-titis pewarna makanan ke dalam air

Ini projek yang paaaaling senang setakat ini

.

.

IMG_2619-(2).

.

IMG_2624.

.

IMG_2591.

.

IMG_2629.

.

IMG_2617.

.

Senang je..

Titis je pewarna makanan tu ke dalam air dan snap

Kalau nak lagi senang..

Ambik minyak masak … letak atas air … titiskan pewarna ..

Pewarna tu akan pelan-pelan jatuh ke bawah ke dalam air …

So .. ada masa banyak sikit nak ‘ catch’ warna tu masa dia jatuh

.

.

.

.

Yang bawah ini semua BudakRock yang titis dan klik

Saya ajar dia macamana nak Manual Focus

Saya ajar dia mana nak letak speed lite

Saya biarkan dia buat sendiri

Ajar dia bila nak ‘ catch the right moment ‘

Lepas tu ..

Saya editkan , cropkan lah tapi…

1-tile.

.

11-tile.

.

IMG_2646-tile.

.

IMG_2677-tile.

.

.

.

.

Advertisements