PHOTOGRAPHY : PUTRAJAYA : TAMAN BOTANI : PAVILION MOROKO

.

.

.

.

Semalam …

Kami ke Taman Botani , Putrajaya

Dah banyak kali sangat ke sini sebenarnya

IMG_0024.

.

Kami ialah Saya .. Cik Suzie ..

Nina dan lima kawan-kawan Kelab Fotografi sekolah Nina

IMG_0043.

.

Langit sangat kelabu

Habis serap kemuraman langit ke gambar-gambar saya

IMG_0046.

.

.

IMG_0033.

.

Otromen Mebius yang cacat anggota bersantai sebelah ‘ water feature ‘ di Pavilion Moroko di Taman Botani

IMG_0047.

.

Kerana suasana yang suram dan mendung …

Banyak gambar tak cantik ..

Maka … kami mencoba …

Kami coba-coba main-main shutter

Fast shutter bintik-bintik air dan Cik Suzie

IMG_0095.

.

Fast shutter dengan wide angle adalah tidak menjadik …

IMG_0107.

.

Slow shutter dengan ND filter baru saya..

IMG_0113.

.

Percuma sahaja nak masuk kat bahagian depan ni

Nak masuk kat belah dalam sana .. yang ada bilik-bilik tu.. kena bayar RM3

Tak boleh ambik gambar kat dalam sana tapi.

.

.

.

.