POSTERIOR SPINE FUSION T2 TO L5… HARI PERTAMA

.

.

.

.

Saya cakap kat Nina … “do your best”

Sebelum Nina masuk Dewan Peperiksaan hari tu

 

Dia rajin belajar

Tapi dia tak se’bright’ AbangLong yang tak payah rajin belajar pun pelajaran senang serap dalam kepala AbangLong

Dia dapat nombor 36 dalam kelas yang ada 39 orang budak

Oleh yang demikian, bila dia dapat 4A dan 1B , saya terkejut dan berair mata saya

.

.

Bila baca suratkabar , terkejut dan sedih ada budak yang kata ‘rasa macam anak yang tak berguna ‘ bila tak dapat 5A…

.

.

.

.

Tajuk adalah nama operation Nina

Dah 4 jam dia dalam bilik bedah

.

.