CUTI SEKOLAH 2012

.

.

.

.

Appointment Nina dengan Mr Malik tadi

Ada empat lima enam XRay dia kena buat tadi

.

.

Para ‘ surgeon ‘ dipanggil dengan Mr , bukan Dr , biasanya

Kalau perempuan, ‘ Miss ‘

Saya pernah terpikir nak sambung belajar jadik Urologist .. Sebab tu bidang Surgical yang tak lah sesusah sangat macam bidang Surgical yang lain terutama Orthopaedic yang kena kuat dan kelentang kelentung kat Operation Theatre betulkan tulang

Saya pernah terpikir nak sambung belajar nak jadik Urologist sebab nak dipanggil Miss .

Sepanjang masa..

Bagus tak alasan saya ?!! Β :)

.

.

Nina dah di bawa berjumpa Mr Malik , pembedahan untuk Scoliosis Nina akan dijalankan pada 20 November nanti

Kalau tunggu benda yang kita suka.. Lambaaaat je masa berlalu

Kalau benda yang kita tak suka.. Kejap je dah chakkkk!! depan mata nanti

Alahaiiii ….

.

.

Mr Malik juga pesan … sambil pandang BudakKecikMataBesar tu ..

Yang ni pun kena selalu check

Ada 1 in 100 chances dia boleh kena macam kakak dia..

Double alahaiiiiiii !!!

.

.

.

.

.

.