KUALA LUMPUR : KIDZANIA : BEST !!!

.

.

.

.

Pada suatu hari Ahad … Kami ke Kidzania Kuala Lumpur

Tiket dewasa adalah lebih murah dari kanak-kanak ya …

.

.

.

Kaunter Check In

Dapat Boarding Pass

Kena lalu Immigresen …

Ini adalah profession fevret

Beratur panjang

( budak kat bawah tu tengah melalak tak nak masuk kerja ! bukan anak kami tapi )

Mereka akan di-briefing tentang perkerjaan mereka

.

.

.

Dan bila ada kebakaran ..

Ning nong Ning Nong Kidzania FireFighter akan keluar

.

.

.

Inilah kebakaran hotel itu !

Ada polis buat jaga keselamatan awam tau!!

Dah selesai ..

Dapat gaji ..

.

.

.

Ni Matawangnya ..

Check in .. dapat 50 Kidzzos

Pandai-pandai lah nak cari duit lepas tu …

.

.

Mereka try as construction workers

Dapat 8 Kidzzos

.

.

.

Saja suruh dua orang tu panjat basuh bangunan

.

.

.

Ni kat Acting Academy

.

.

.

Parading keliling Kidzania sambil nyanyi

.

.

.

Making their own Oreo cookies

Boleh bawak balik

.

.

.

Art Zone

Yang ni kena bayar 8 Kidzzos

.

.

.

Dengan bangganya try out buat sushi

.

.

.

Being a Beautician .. dibayar gaji

Disolek .. kena bayar 4 Kidzzos

.

.

.

Kelakau nengok dok sorong troli hantar barang Pos Laju

Habis raun satu Kidzania

.

.

.

Ni .. teater

.

.

.

Tajuk teater …

.

.

Sharp at 3 pm

Meraka akan ramai-ramai menari dan nyanyi

Dah ambik gambar ni baru perasankan ada BudakRock tengah panjat dinding kat belakang tu !!!

I am proud of her !! Sampai atas dia panjat !

.

.

.

Dah kumpul gaji ..

Boleh beli barang-barang kat sini

Ada gak mak bapak yang dok folo anak .. siap marah lagi bila tak bagi masuk ..anak punyalah dah besar bagak !! biarlah depa cuba buat sendiri benda-benda ni..

.

.

.

We will definitely come again !!

.

.

.

Sangat bangga dengan Sushi buatan sendiri

Semua kena paksa try makan !

.

.

.

Penat !!

10 pagi sampai 3 petang

Nak angkat kamera besor pun tak larat

Pakai kamera kecik je

Gambar hampeh !!

.

.

.

.