PUTRAJAYA : KELAB TASIK PUTRAJAYA

.

.

.

.

Saya rasa gilti

.

.

.

.

.

.

Masa berkeliaran cari spot baik untuk pacak tripod … masih terdengar Pak Imam bertazkirah di Semejid Putra

.

.

.

.

About these ads

30 thoughts on “PUTRAJAYA : KELAB TASIK PUTRAJAYA

  1. Masjid nmpk mcm terapung…cantik!

    P/s: boleh ke consume epo+fish oil utk breastfeeding mother?kot laa baby boy yg menyusu tu bertukar jadi ‘sotong’ lak sebab epo tu?hihihi ke ilusi sy jer..hahahah..tq!

  2. oh, terlupa nak tulis..baru teringat..;)
    saya pernah dgr tazkirah…yg mana ustaz tu kata…kalau ada ‘terdetik dlm hati rasa bersalah/menyesal/sedih’ sebab tak dpt buat amalan atau terbuat maksiat, maka bersyukurlah kita..sebab masih ada iman…ada hidayah dlm hati kita ni…Cuma kena mantapkan lah hati lepas tu :)

KOMEN DARI HATI, BUKAN DARI JARI YA...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s