SEBERANG DUNIA

.

.

.

.

Rasa nak collect snow globe pulak lah sekarang …

.

.

Saya dapat panggilan .. dari luar negeri .. dari New York

Gila cuak!

Patient saya rupa-rupanya..

Mintak saya siapkan ubat-ubat anak dia yang biasa dia ambil

Nanti adik dia di Jalan Klang Lama akan datang ambil, dan poskan kepada dia

Saya tanya.. kenapa tak mintak je kat Doc kat sana..

Dia kata .. Err … tak sama.. tak rasi .. Nak dari Doc punya jugak…

Rasi ..

Terharu .. Terkedu …

.

.

Dan pada suatu hari .. mereka kembali ke Malaysia

Dan saya dapat Lady of Liberty dalam kaca

Cool …

.

.

.

.