PUTRAJAYA : TAMAN BOTANI : MOROCCAN PAVILLION

.

.

.

.

Pernah datang sini?

Saya dah dua kali

Kena beli tiket dulu ya di pintu masuk utama yang kat depan, yang orang ramai-ramai beratur nak book sewa basikal nak keliling taman

.

.

Manik-manik air

.

.

Idea Tun M tempat ini

Kalau nak masuk kat bangunan yang kat hujung sekali tu yang kena bayar ya

.

.

.

Beautiful , beautiful mozaics around the pool

.

.

.

Pintu masuk ke dua

.

.

.

Beautiful arches to the left and right of the building

.

.

.

Macam pokok kurma…

.

.

Tak ada buah tapi

.

.

Ni pandangan dari dalam bangunan itu ngadap ke luar

Tiga pasang kasut raya tu kena parking kat luar

No Photography Allowed dan kasut pun tak no no no dalam bangunan tu ya

Kat luar je boleh

(ini shot setelah ‘ boleh eh Kak .. Boleh eh ambik gambar dari dalam ke luar gini .. kepada KakGad )

.

.

Taman paling luar

.

.

.

Pintu get paling luar

.

.

Kesimpulannya…

Sangat cantik

.

.

.

.

About these ads